Anasayfa Haberler

PostHeaderIcon Gümüşhane Tanıtım Günleri - Ankara

KELKİT STANDINA YOĞUN İLGİ

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Gümüşhane Tanıtım Günleri etkinlikleri yapıldı.

Açılış törenine Başbakan Yardımcısı  ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı F.Nafiz ÖZAK, Devlet Bakanı Hayati YAZICI, Devlet Bakanı Abdulkadir AKSU Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Adalet Eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Prof Dr. Yahya Doğan, Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Diyarbakır Milletvekili Kutbeddin Arzu, Bayburt Milletvekili Fettanı Battal, Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur,  GÜDEF Başkanı Hamdi Aslan, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak ve Belde belediye başkanları ile Gümüşhane eski Milletvekilleri Sabri Varan, Temel Yılmaz, Bedri Yaşar ve çok sayıda Gümüşhaneli katıldı. Prof. Dr. Yahya DOĞAN yaptığı konuşmada; Ankara?da düzenlediğimiz Gümüşhane günleri vesilesi İlimizin güzelliklerinin yanı sıra Gümüşhane?deki değişimi de burada göreceksiniz katılımlarınız için teşekkür ediyorum dedi.

Kelkit Kaymakamlığı ve Kelkit Belediyesi?nce de açılan standlar ziyaretçilerin akınına uğradı. Standları ziyaret edenlere bölge ile ilgili bilgiler verilip, tanıtım broşürleri dağıtıldı. Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, "Ankara da Gümüşhane Tanıtım günleri ilk defa düzenlenmesine rağmen büyük ilgi gördü. Başkentte yaşayan hemşerilerimizle bu sayede. Hasret giderdik, hem de yöresel ürünlerimizi tanıtıp, satın alma imkânı buldular.

Organizasyonda hem yöresel ürünlerimizi tanıtıp hem de alış veriş yaptık. Ankara da yaşayan diğer vatandaşlarımızda ilimizi tanıma imkânı buldular. Kelkit Ketesi, Ekmek, Peksimet, Fasulye, Kuşburnu suyu, Kuşburnu Marmeladı, Organik süt, Kelkit Balı yoğun ilgi gördü. Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlısını yapacağız" dedi.

Resimlerin Devamı İçin Tıklayın >>>>>

Son Güncelleme ( Salı, 22 Mart 2011 19:59 )

.

kelkit belediye başkanı