Makaleler

Milletvekilimiz Üstün’den Başkan Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

b_150_100_16777215_00_15_images_stories_aferamuzm.jpg

Milletvekilimiz Üstün’den Başkan Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Gümüşhane Milletvekilimiz Feramuz Üstün 30 Mart Yerel seçimlerde göreve seçilen, Belediye Başkanımız Ünal Yılmazı ve ekibini Belediyemiz Başkanlık Makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetimi ile Belediye Meclis Üyelerimizde yer aldı.

Milletvekilimiz Feramuz Üstün burada yaptığı konuşmada şunları söyledi,30 Mart'ta göreve gelen değerli Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz ve ekibi çok güzel hizmetler yapacaktır. Biz de tüm gücümüzle hayata geçirilecek yeni projelere desteğimizi esirgemeyeceğiz. Kelkit’te seçimden önce hangi projelerin, hangi çalışmaların sözü verildiyse biz de hükümet olarak ilçemizin gerek kalkınması gerekse hizmet alması konusunda yapılması gerekenleri en kısa sürede hayata geçirmek için çalışacağız. Bize oy veren veya vermeyen tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Seçim süreci içerisinde ortaya koyduğumuz projelerimizi burada hep birlikte hayata geçirme gayreti içerisinde olacağız. İlçemize çok hizmet kazandıracağız. Bunun için gece gündüz çalışmaya hazırız" dedi

aferamuz.jpg

aferma.jpg