Bizi biz yapan değerlerimizin başında hiç şüphesiz ki memleketimiz gelir. Çünkü bir canlı nerede doğdu ise oraya aittir. Gurbet demişiz memleketten veya vatandan ayrı düşmeye. Zaman bizi kuru yaprak gibi uzak ellere savursa da bir yanımız hep memlekettedir.
Çok kıymetli Kelkitliler, Değerli hemşerilerim;

Özellikle Kelkit’e gelen öğrencilerimizin ve ikametgâhları köylerde veya başka şehirlerde olmasına rağmen İlçe merkezinde ikamet eden vatandaşlarımızın hassasiyet göstererek ikametgâhlarını yaşadıkları yere almaları büyük önem taşıyor. Alınan her ikametgâh İlçemiz ve Belediyemiz için artı bir avantajdır. İlçemizde oturduğu halde resmi ikameti olmayan vatandaşlarımızın 31 Aralık 2019 tarihine kadar ikametini ilçemize alması, hizmet kalitesini artıracağı gibi büyük bir sorumluluğu da yerine getirecektir.
      Çok Kıymetli Kardeşlerim;
Buradan yüreği Kelkit sevdasıyla dolu tüm hemşerilerime sesleniyorum lütfen Memleketimize sahip çıkalım. Bizler İlçemizin kalkınması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Unutmayalım bu topraklara vefa borcumuz vardır. Bu topraklarda sonsuza kadar bir Kelkit destanı yazmak için, Çocuklarımızın geleceği için İkametgâh adresinizi Kelkit’e aldırın, Memleketinize sahip çıkın.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com