E-Belediye borç sorgulama ve ödeme sistemimiz KVKK (kişisel verilerin korunması kanunu) kapsamına uygun şekilde güncellenip tekrar hizmete açılacaktır.

Borç sorgulama işlemlerini e-devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. Ödeme yapmak için anlaşmalı bankalardan yapabilirsiniz. (Ziraat Bankası, İşbankası, PTT)

b_400_0_16777215_00_images_2019_12_onemli_duyuru.png

İçişleri Bakanlığının Koronavirüs tedbirleri kapsamında Belediyemiz tarafından " ALO 153 Vefa Sosyal Destek Hattı devreye sokuldu.

İçişleri Bakanlığı'nın yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında 65 yaş üzerindeki vatandaşların evlerinin dışına çıkmasına sınırlama getirmesinin ardından Belediyemizce "ALO 153 Vefa Sosyal Destek Hattı” devreye sokularak hem başımızın tacı yaşlılarımızın, hem de tüm vatandaşlarımızın bu virüsten etkilenmemesini hedefliyoruz.

#bizimiçindeğerlisiniz

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com